Seminari “4 nissagues farmacèutiques de Catalunya”


El Museu Arxiu Tomàs Balvey, la Fundació Concòrdia Farmacèutica, el Museu de la Farmàcia Catalana de la Universitat de Barcelona i la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia organitzen un seminari centrat en quatre de les famílies farmacèutiques més importants i desatacades repartides pels diferents punts geogràfics del nostre país. Es tracta de la Família Esteve, la Família Cuatrecasas, la Família Carulla i la Família Balvey, totes elles amb una trajectòria de tres generacions, com a mínim, dins del món de la farmàcia. L’inventari de les col·leccions de farmàcia i el coneixement de les nissagues farmacèutiques de Catalunya seran els temes centrals d’aquest seminari que es durà a terme el 26 de novembre a les aules del Museu Arxiu de Cardedeu.

Aquesta entrada ha esta publicada en Farmàcia, Història, Seminaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.