Els trastorns alimentaris a l’Entre línies de tv3


Avui ens fem ressò del reportatge emès ahir al programa Entre línies de TV3 sobre l’Institut de Trastorns Alimentaris. L’ITA està situat a Cabrils i, des de 1998, ofereix tractament a nois i noies amb casos greus d’anorèxia, bulímia i obesitat.

A través del testimoni d’alguns dels nois i noies que resideixen al centre, així com dels professionals del mateix, el telespectador es pot fer una lleugera idea de la realitat que els envolta, quines són les seves angoixes i el futur que s’imaginen un cop superada la malaltia.

Accions aparentment normals de la vida quotidiana, com posar-se una faldilla o una determinada peça de roba, i superar el sentiment de culpabilitat pel fet de tenir gana, són alguns dels reptes als que han de fer front aquest grup de joves.

Trastorns de la conducta alimentària al Catàleg de la UB

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Videos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.