Gastroteca.cat


Avui us volem presentar un interessant portal web, Gastroteca.cat. Nascut de la iniciativa de la Unitat de Comercialització Agrària de la Direcció General de Comerç l’any 2007, està dedicat als productes de proximitat, els de la nostra terra.

És un canal interactiu i dinàmic al servei de productors, elaboradors, distribuïdors, cuiners, gastrònoms, restaurants, promotors del turisme gastronòmic, entitats, agrupacions i consumidors que donen especial rellevància als productes locals.

A la gastroteca hi trobareu tota la informació dels productes, qui els produeix, punts de venda on poder-los comprar, com cuinar-los, restaurants, rutes gastronòmiques, fires i mercats, notícies del sector, etc. En fi, una gran guia agroalimentària local.

Aquí us deixem amb el vídeo promocional, no us deixarà indiferents:

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Nutrició, Webs i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Gastroteca.cat

  1. blocmat ha dit:

    Companys, em sembla que haureu de corregir el títol: cartoteca o gastroteca?

Els comentaris estan tancats.