PRIDEviewer: interfície gràfica per al repositori PRIDE


Cosmic cannoli per Vik Nanda. A Flickr sota llicència CC by 2.0

Un grup d’investigadors del Centro Nacional de Biotecnologia del CSIC liderat per Juan Pablo Albar, desenvolupa el programa PRIDEviewer amb l’objectiu de facilitar el tractament de les dades emmagatzemades a PRIDE, repositori públic creat per l’European Bioinformatics Institut per la identificació de proteïnes i pèptids, que recull informació relativa a prop de 15.000 experiments i 4.600.000 proteïnes, entre d’altres.

PRIDEviewer vol proporcionar una interfície gràfica que permeti manipular de forma intuïtiva i senzilla les dades emmagatzemades en format XML (eXtensible Markup Language), que ha esdevingut un estàndard per la descripció de documents en un entorn web.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.