Teniu esperit de directors/actors?


Els propers dies 11, 12 i 13 de març de 2011 a la seu del Foment de les Arts i el Disseny (FAD) es celebrarà el primer festival de cinema i gastronomia Film&Cook. Una de les activitats més importants serà el festival de curtmetratges de gastronomia que es projectaran abans de cada pel·lícula programada.

Per participar en el concurs heu d’enviar els curtmetratges abans del 28 de febrer a l’organització de Film&Cook. Les úniques condicions són que els curts tinguin una durada inferior a 10 minuts i que el tema central sigui la gastronomia o la cocteleria. Els guanyadors s’escolliran en funció de la temàtica, la realització, el guió i la producció per un equip d’experts de la mateixa organització.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.