Del Tros al Plat


Avui us volem presentar un blog que us pot resultar molt interessant, Del Tros al Plat. Va néixer l’any  2008 com a projecte del Consell Comarcal del Pallars Sobirà amb la participació dels productors de la comarca i el suport del Departament d’Agricultura i el Departament de Treball.

El seu objectiu és donar a conèixer el producte autòcton, ajudar al productor i sobretot conservar la nostra tradició culinària. Garanteix als consumidors uns processos d’elaboració basats en la tradició, en l’alimentació saludable i en un gust diferenciat arrelat al territori.

Del Tros al Plat té dos línies de treball principals que es basen en l’establiment d’acords entre productors i els restaurants, comerços…, per tal de garantir la compra – venta,  i en segon lloc afavorir la transformació dels menús convencionals de les escoles de la comarca, en menús proveïts per producció local i ecològica.

Si us agraden les excursions i us interessa aquests tema, us podeu apuntar als itineraris agroalimentaris que organitzen!

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.