Descoberta de la fórmula secreta de la Coca-Cola?


Segons una notícia que ha publicat la Cadena Ser a la seva pàgina web, s’ha descobert la recepta original de la Coca-Cola. La fórmula es trobava en la fotografia que il·lustrava un article sobre la història de la Coca-Cola en el diari Atlanta Journal Constitution de l’any 1979.

Entre els ingredients tan secrets destaquen: oli de taronja, oli de llimona, nou moscada, canella, vainilla, caramel… i alcohol. Aquest últim ingredient ha generat polèmica, ja que l’empresa The Coca Cola Company nega que en l’elaboració del refresc hi hagi alcohol.

 S’ha descobert la veritable fórmula secreta?

*Per llegir la notícia cliqueu aquí

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.