La cocina en su tinta BNE


Si aneu a Madrid no us perdeu l’exposició La cocina en su tinta que organitza la Biblioteca Nacional d’Espanya amb el patrocini de Telefónica. Aquesta exposició presenta un recorregut per l’evolució de la gastronomia i de la cuina des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat.

El tema de la gastronomia s’ofereix des de diversos punts de vista: la importància de alimentació per combatre malalties i epidèmies, les formes i el comportament a la taula, l’evolució en els costums, la innovació en els productes, menús de sopars reals, etc.

A la visita podreu veure diversos manuscrits, llibres, fotografies, cartells, fotografies, etc., que té la Biblioteca sobre aquesta matèria. Per altra banda, podreu conèixer les opinions d’alguns dels restauradors espanyols més importants mitjançant els testimonis audiovisuals.

Teniu temps fins al 13 de març per visitar l’exposició!

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Exposicions, Història i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.