El ying i el yang dels aliments a Singulars de tv3


Avui ens fem ressò d’una entrevista feta al doctor Jorge Pérez Calvo que va emetre el dia 14 de febrer el programa Singulars de TV3. Aquest metge està especialitzat en medicina naturista i biològica, i en dietoteràpia. Al llarg de l’entrevista ens informa de forma entenedora i clara sobre com influeixen els aliments que mengem amb la nostra salut física i mental.

Segons el “The China Study” s’estableix una relació entre els hàbits alimentaris i les malalties degeneratives, una bona alimentació pot ajudar a prevenir malalties com ara el càncer, el parkinson, la hipertensió i altres malalties cardiovasculars.

El doctor Pérez Calvo ens recomana que entre un 50 % i un 60 % del que mengem siguin carbohidrats, com olis, fruits secs, llavors, etc. Aquesta dieta ens proporcionarà un benestar físic i mental més elevat.

Després de veure aquesta entrevista, podem valorar la importància que té la nostra alimentació, i comprovar que la frase “som el que mengem” és totalment certa.

Per a més informació i visionar l’entrevista cliqueu aquí

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Videos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.