Accedir a la base de dades ‘Periodicals Archive Online’ té premi


Coneixes la base de dades Periodical Archive Online? Si ja l’utilitzes és el moment d’obtenir-ne un rendiment addicional… Ara, fins el 21 de març, participa en el concurs que organitzen el CBUC, el Consorci de Biblioteques Universitàries Catalanes, i ProQuest, el distribuïdor de la base de dades Periodical Archive Online i guanya:

* Un Kindle Wireless Reading Device
*Dos IPod’s Shuffle 2GB
*50 Pen Drive’s

Pels que encara no la coneixeu: Periodical Archive Online és una base de dades que permet accedir a articles i a sumaris de revistes d’Humanitats, Art i Ciències Socials. Recordeu que podeu accedir als recursos electrònics, des del web del CRAI, clicant directament al Recercador o accedint primer a Recursos d’Informació. Sort!

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Cercadors, CRAI, Notícies, Recursos electrònics, Revistes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.