Els grans xefs consideren que s’ha de buscar la salut en la dieta diària i no en el restaurant


Segons la opinió de grans xefs com: Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Josean Martínez Alija i Xavier Pellicer, anar al restaurant és un motiu excepcional i de festa. Seguint aquesta idea, consideren que hem de gaudir i relaxar-nos sense preocupar-nos de que el menú sigui equilibrat i saludable.

Tot i així la major part d’aquests xefs, són conscients de la importància que té actualment seguir una dieta equilibrada. Per aquest motiu dediquen part del seu temps fora del restaurant en d’altres activitats com la publicació de llibres, la participació en projectes que relacionen la cuina i la salut i l’elaboració de menús diaris més equilibrats amb el suport de nutricionistes.

Tots ells coincideixen en que és difícil conciliar el binomi entre la salut i l’alta cuina, per la qual cosa s’ha de potenciar el paper social dels xefs amb la salut com un dels seus eixos.

Per accedir a la notícia cliqueu aquí

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Cuina i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.