Es pot consumir pa a les dietes?


Un estudi realitzat per la Unidad de Nutrición Clínica y Dietética del Hospital de La Paz, de Madrid, considera que el consum de pa no només permet la pèrdua de pes, sinó que també té aspectes beneficiosos. Segons la responsable d’aquesta unitat de nutrició, Carmen Gómez Candela el consum de pa no afecta a la dieta, ja que produeix una sensació de sacietat i això contribueix a que hi hagi un menor risc d’abandonar-la.

El consum del pa ha disminuït dràsticament a Espanya, i està per sota dels 220-250 g. diaris que aconsellen els nutricionistes.  Tal com ha dit Gómez Candela, “No se justifica la exclusión del pan en las dietas”,  considera que el pa integral és el més recomanable, perquè és el que té més fibra, en canvi, el pa torrat és pa deshidratat i té més calories al igual que el pa de motlle.

Per mantenir-nos en el nostre pes ideal, hem de seguir una dieta equilibrada amb pocs greixos i practicar exercici físic de manera regular.

Per llegir l’article complet clique aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Nutrició i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.