Foods from Spain


Fa pocs dies va ser presentada la web FoodsfromSpain.com,  amb la missió de ser la web més representativa de la gastronomia espanyola als Estats Units. En llengua anglesa, presenta un disseny atractiu i innovador que inclou:  notícies d’actualitat, iniciatives més importants que es duen a terme en el sector espanyol, productes i receptes.

La presentació oficial de la web va tenir lloc a Nova York, en el Centro Académico Rey Juan Carlos I de España i els encarregats de fer-la van ser, Ferran Adrià i Miguel Sebastián, ministre espanyol d’Indústria, Comerç i Turisme.

A FoodsfromSpain podem trobar diverses seccions, on es presenten la gastronomia de les diferents regions espanyoles, rutes gastronòmiques, fires gastronòmiques, xefs, restaurants, escoles de cuina, productes i empreses, llocs de l’estranger on es poden tastar receptes típiques espanyoles, etc.

Aquesta web és una bona manera de fer publicitat sobre la gastronomia espanyola i potenciar el turisme des d’un altre punt de vista.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Cuina, Webs i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.