“El sabor de Venecia” de Donna León


Si sou fans dels llibres de la sèrie del Comissari Brunetti de Donna León i us agrada la cuina no us podeu perdre aquesta obra. “El sabor de Venecia” és un deliciós llibre de cuina que recull les receptes dels plats que cuinen els Brunetti, incloent-hi texts inèdits de l’autora i fragments de les novel·les.

De la mà de Roberta Pianaro, els lectors es poden endinsar en la cuina Brunetti, per aprendre com es preparen les receptes que Paola Brunetti cuina per la seva família.  Entre d’altres podrem trobar, els secrets dels penne rigate i del famós pastís de poma de Paola, la fórmula de la lasanya i els millors plats de l’autèntica cuina italiana.

Per a més informació sobre l’autora i l’obra cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Cuina i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.