Un altre article sobre la Concòrdia de 1511 a l’ [I]CoFB


Primera Concòrdia de Barcelona del S. XVI

Pels qui encara no la conegueu, la revista “[I]CoFB” és una publicació oficial del Col•legi de Farmacèutics de Barcelona que rebem a la nostra biblioteca mensualment des de 1987. Aquest informatiu està dividit en tres grans apartats: l’actualitat del món farmacèutic, notícies del Col•legi de Farmacèutics de Barcelona, i la realitat concreta i diaria “del farmacèutic” que plasmen a l’apartat “Sóc farmacèutic i…”. Doncs bé, al número de febrer d’enguany, a la secció “Món col•legial”, podem llegir un article dedicat a la Concòrdia de 1511. El Dr. Xavier Sorní Esteva, president de la secció 5ª d’Història, Legislació i Deontologia farmacèutiques de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i president de la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia, és qui respon a les preguntes plantejades per l’equip redactor de la revista a l’entorn de la Concòrdia. Us convidem a llegir-lo!

                                                                                                                  

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Història, Revistes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.