5a Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet


Si us agrada la gastronomia, no ho dubteu i aneu a visitar la cinquena edició de la mostra gastronòmica que se celebra aquest cap de setmana a Santa Coloma de Gramenet. En concret, les paredes se situaran a la rambla de Sant Sebastià, a l’illa que hi ha entre els carrers Marina, Sagarra i Sant Silvestre.

En les diverses parades es podran veure i tastar les propostes més innovadores dels restaurants colomencs participants. Els visitants podran gaudir de demostracions de cuina i tallers, entre d’altres activitats.

Aquesta és una oportunitat per poder comprovar la qualitat, la diversitat i la innovació de la restauració colomenca, ja un referent a l’àrea metropolitana.

La mostra està organitzada per l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), compta amb el suport de l’Ajuntament, la participació de l’Escola de Restauració de Santa Coloma i la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i la Indústira (ACI) i de Fondo Comerç.

No hi podeu faltar! Ja sabeu, del divendres 29 d’abril al diumenge 1 de maig.

Per més informació cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.