Sant Jordi 2011 a la Biblioteca de Farmàcia: Inauguració de l’exposició virtual “Concordie apothecariorum Barchinone”


Aquesta setmana es celebra a la nostra Facultat la  Diada de Sant Jordi   i la Biblioteca també hi participa. Aprofitant que són els 500 anys de la “Concordie apothecariorum Barchinone” hem preparat una exposició virtual per retre-li homenatge. Avui  és “l’estrena oficial”  d’aquesta exposició que podreu consultar de manera permanent al web del CRAI.

La nostra contribució no acaba aquí. Com molts de vosaltres ja sabeu, aquests dies la Biblioteca obsequia uns punts de llibre edició especial de Sant Jordi la mar d’inspiradors.

No ens volem oblidar de recomar-vos l’exposició “Aplicacions biomèdiques i biològiques de la microscòpia electrònica de rastreig” que organitza la Unitat de Microscòpia Electrònica UB i que podreu visitar, al vestíbul de l’edifici B, fins el 27 de maig.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Exposicions virtuals, Farmàcia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.