El Congrés aprova la “Ley de Seguridad Alimentaria” que reforça els sistemes de seguretat dels aliments


El Ple del Congrés ha aprovat de forma definitiva la “Ley de Seguridad Alimentaria y Nutrición“, que defensa uns hàbits alimentaris més saludables i complementa el sistema espanyol en matèria de seguretat alimentària.

Aquesta normativa, que va ser aprovada pel Senat la setmana passada, comporta una millora en la gestió de crisis alimentàries, com la del cogombre. Incorpora estratègies per tal de fomentar la informació, l’educació i la promoció de la salut en l’àmbit de la seguretat alimentària i la nutrició.

Entre les mesures per reforçar una alimentació saludable, podem destacar, l’obligació dels centres escolars d’oferir menús alternatius en cas d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, la creació dels “Premis NAOS”, la garantia d’una correcta alimentació de les persones dependents i amb necessitats especials, etc.

Tal com defensen gran part dels partits polítics de l’Estat, aquesta llei vol evitar possibles situacions de crisis alimentàries i promoure un clima d’educació en els bons hàbits alimentaris.

Per llegir la notícia completa cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Legislació, Nutrició, Salut i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.