Préstec d’estiu! El bloc se’n va de vacances


Avui comença el préstec especial d’estiu. A partir d’avui els llibres que agafeu en préstec no els haureu de retornar fins el 5 de setembre. També us volem recordar que la Biblioteca de Farmàcia i la del Campus de l’Alimentació de Torribera estaran tancades de l’1 al 28 d’agost i que a partir d’aquest dilluns, 18 de juliol, la Biblioteca de Farmàcia tancarà a les 15:00h i la del Campus de l’Alimentació de Torribera a les 14:30h (com ja ha fet durant la primera quinzena de juliol). 

Totes les Biblioteques de la UB estaran tancades del’1 al 23 d’agost i durant aquest període no podreu fer reserves. Si voleu veure l’horari  d’estiu de cada biblioteca i el seu calendari de vacances cliqueu aquí.  

Bé, amics, com us dèiem al títol d’aquesta entrada, el bloc marxa de vacances. Tornarem a estar per aquí al setembre, plens d’energia i amb els millors desitjos per al curs vinent. Molt bones vacances!  

Aquesta entrada s'ha publicat en Avisos, Biblioteques, CRAI, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.