Nou servei de sumaris electrònics a través de la plataforma Dialnet (via Bloc de Dret )


Nou servei de sumaris electrònics a través de la plataforma Dialnet Dialnet (Difusión de Alertas en la Red) és un projecte de cooperació que integra diferents recursos i serveis documentals, principalment de l’àmbit hispà,  amb una clara aposta per a l’accés lliure i gratuït, sumant-se al moviment Open Access. Actualment la seva base de dades inclou sumaris de gairebé 6.000 revistes, articles d’obres col.lectives, tesis doctorals, documents de treball-prepublicacions, llibres i ressenyes bibliogràfiques. El Proje … Read More

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Bases de dades, Farmàcia, Revistes, Universitat de Barcelona, Webs i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.