Sanidad treballa en un document per evitar que es fomentin l’anorèxia i la bulimia a les xarxes socials


El Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad està realitzant un informe per evitar que es publiquin a les xarxes socials perfils que fomentin l’anorèxia i la bulímia, donant consells, ensenyant tècniques per perdre pes, etc.

Sanidad també ha comunicat que Twitter s’ha negat a bloquejar aquests tipus de perfils, per “preservar la llibertat d’expressió”, davant d’aquesta situació el Ministerio ha decidit buscar el suport de la UE per afrontar conjuntament aquest problema.

Durant tot l’estiu el Ministerio ha rebut missatges al seu perfil  de Twitter, “@sanidadgob”, on els demanaven que actuessin davant de la gran proliferació de “tweets” a favor de l’anorèxia i la bulímia en les xarxes socials.

La publicació d’aquests missatges no es pot considerar com un delicte, però tenen una incidència negativa sobre la població jove i potencien els trastorns de conducta alimentària.

Per llegir la notícia completa cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.