Els xefs reivindiquen la tapa a la fira “Andalucía Sabor”


Els xefs participants al “Congreso de Alta Cocina”, que es celebra a la fira agroalimentària  “Andalucía Sabor” que té lloc a Sevilla aquesta setmana, han volgut destacar la contribució de la tapa andalusa a la cuina d’avantguarda.

La tapa és tant una forma de menjar com de viure que esta molt lligada a la cultura mediterrània. Els restaurants de la nova cuina han perfeccionat les tradicionals tapes, fent-les més elaborades i originals.

Ferran Adrià va ser un dels primers xefs que va internacionalitzar la idea de les tapes, al introduir-les en els seus menús de degustació.

En el col·loqui sobre dieta mediterrània que va tenir lloc ahir, els xefs Juan Mari Arzak i Carme Ruscalleda també van destacar la contribució de la tapa i dels aliments mediterranis com a elements fonamentals de la cuina d’avantguarda.

 Per llegir la notícia completa cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Congressos i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.