FC Barcelona “Som el que fem, som el que mengem”


La Fundació FC Barcelona presenta la campanya de sensibilització ‘Som el que fem, som el que mengem’, amb la col·laboració de la Fundació Alícia, la Fundació SHE, la Generalitat de Catalunya i diversos ajuntaments catalans, entre aquests el de Barcelona, amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables, com una dieta sana i la pràctica d’esport amb regularitat.

Els esportistes del primer equip, els joves talents de la Masia i els veterans són els encarregats de promoure entre els nens i joves els bons hàbits alimentaris. Els menús de la residència d’esportistes del Club esdevenen per a aquesta campanya un referent de bona alimentació.

Aquest cap de setmana (24 i 25 de setembre) aprofitant les Festes de la Mercè, us recomanem que passeu pels Jardins de Salvador Espriu (Jardinets de Gràcia) de 11 a 19 hores on es desenvoluparan activitats presencials, amb tallers per aprendre a menjar millor i activitats esportives.

‘Som el que fem, som el que mengem’ recorrerà tot Catalunya i arribarà a 50 municipis de Catalunya. A cada ciutat s’hi celebrarà una festa en què s’oferiran ‘packs d’alimentació saludable’ a tots els participants, així com informació sobre l’activitat física, l’esport i la dieta sana.

El lloc de la campanya www.somelquefem.cat conté informació sobre els hàbits saludables i disposa també de material educatiu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Nutrició i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.