Jornades Fundació Bosch i Gimpera: Transfereix! Fem xarxa!


La Fundació Bosch i Gimpera organitza dues jornades en el mes d’octubre: Transfereix (5 d’octubre) i Fem xarxa (18 d’octubre) La jornada TRANSFEREIX! vol donar a conèixer a investigadors, docents i doctorants com es poden protegir els resultats de la seva recerca i quin suport ofereix l’Àrea de Valorització i Llicències de l’FBG per a que la seva tecnologia arribi a mercat.

TRANSFEREIX! : 5 d’octubre de 2011, de 12:00h a 14:00h (clica aquí per veure el programa) a la Sala Fèlix Serratosa. Parc Científic de Barcelona, Edifici Clúster. Baldiri Reixach, 10 (places limitades segons ordre d’inscripció, inscripció gratuïta).

Per altra banda, la jornada FEM XARXA! té com a objectiu millorar la competitivitat empresarial i cobrir les demandes de les administracions públiques en tecnologies innovadores a través de nous projectes col·laboratius en xarxa. Vol donar a conèixer el paper que juguen el CITA-UB i tres xarxes de referència tecnològiques de la Generalitat de Catalunya -tecnologia dels aliments XaRTA, biotecnologia XRB i química teòrica i computacional XRQTC– per promoure els projectes en xarxa.  

FEM XARXA!:  18 d’octubre de 2011, de 09:00h a 14:00h (clica aquí per consultar el programa) a l’Auditori. Parc Científic de Barcelona, Torre D. Baldiri Reixach, 4-8 (places limitades segons ordre de recepció, inscripció gratuïta).

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Recerca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.