Exposició “Concòrdia i patrimoni: tresors de la farmàcia catalana”


  Del 13 d’octubre al 16 de desembre podreu visitar, al vestíbul principal de l’Edifici Històric de la UB, l’exposició “Concòrdia i patrimoni: tresors de la farmàcia catalana”.

Com ja haureu pogut llegir en diferents entrades d’aquest bloc i sobretot a la nostra exposició virtual “Concordie apothecariorum Barchinone: 500 anys,  enguany fa 500 de l’edició de la Concòrdia dels apotecaris de Barcelona.

Aquesta exposició, organitzada pel Vicerectorat d’Arts, Cultura i Patrimoni, neix amb l’objectiu de commemorar aquests 500 anys de l’edició de la “Concòrdia dels apotecaris de Barcelona” tot fent un recorregut per la història de la farmàcia al nostre país: des dels inicis fins a l’actualitat.

La inauguració oficial tindrà lloc el 17 d’octubre a les set de la tarda al vestíbul de l’edifici Històric.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Farmàcia, Història i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.