Els Matins de TV3 ha entrevistat a Jordi Dalmases, actual president del COFB


Amb motiu del retard en el pagament de la factura del Servei Català de la Salut a les farmàcies, el programa Els Matins de TV3 ha entrevistat a Jordi Dalmases, llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (1987) i actual president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB). Entre altres qüestions, també ha parlat sobre els medicaments genèrics, la despesa farmacèutica, la recepta electrònica i el repartiment de competències entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat del Govern espanyol.    

   

 

 

                                

Aquesta entrada s'ha publicat en Entrevistes, Farmàcia, Videos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.