La cultura del sabor


La Casa Amèrica de Barcelona inaugura avui el seu 1r cicle de jornades gastronòmiques La cultura del sabor, una interessant iniciativa que proposa la reflexió al voltant del binomi art-cuina a través de conferències, representacions artístiques, tallers infantils i una exposició que donarà a conèixer els estris que creen les receptes més gustoses de la cuina d’Amèrica Llatina.

Del 18 al 20 d’octubre es podran descobrir importants cuiners, cronistes gastronòmics, historiadors i activistes culturals d’Amèrica llatina i Espanya, que es reuniran a la seu de l’entitat per parlar sobre art, cultura i gastronomia.

Avui dia 18 a les 19.30h podeu assitir al col·loqui Cuina i identitat Llatinoamericana on intervindran Quim Capdevila, director de la Fundació Kab Ku’h per a l’alimentació, la nutrició i la gastronomia sostenible; els xefs dels prestigiosos restaurants ‘Dos Cielos’ (Barcelona) i ‘Eñe’ (Sao Paulo i Rio de Janeiro) Sergio i Javier Torres, i el xef i presentador de televisió Isma Prados.

A les 21.00h. hi haurà una  “Degustació de xocolata”, per la Fundació Kab K’uh.

Podeu consultar la resta d’activitats a l’agenda de la pàgina web de Casa Amèrica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Conferències, Cuina, Nutrició i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La cultura del sabor

  1. Todo lo relacionado con la gastronomia es interesante… les deseo la mejor de las suertes a los organizadores….

Els comentaris estan tancats.