Gastronomy & Technology Days 2011


El dilluns i el dimarts d’aquesta setmana s’ha celebrat a Barcelona el primer congrés Gastronomy & Tecnology Days 2011, on s’han analitzat les relacions que s’estableixen entre la gastronomia i la tecnologia. Aquest congrés organitzat a través de la Fundació d’El Bulli i Telefònica, amb el patrocini de Guia Repsol, ha sigut el primer que s’ha fet sobre aquest tema a tot Espanya.

Al congrés han participat científics relacionats amb el món de l’alimentació i la nutrició, xefs d’alta cuina i experts en aplicacions 2.0, en xarxes socials i bloggers.  

En la primera part d’aquestes jornades, els científics, els bloggers  i els cuiners han debatut sobre el futur del periodisme gastronòmic a partir de la irrupció d’internet i de les xarxes socials. Segons l’opinió de Ferran Adrià algunes plataformes com Facebook i Twitter són una eina comercial molt important per captar nous clients.

La segona part de la jornada, en canvi, ha tingut una vessant més gastronòmica, amb cates i classes magistrals .

El congrés s’ha pogut seguir en tot moment a través de Twitter (#gastrotechdays) y del streaming (vídeo en directe a través d’internet).

Per a més informació no dubteu a visitar la pàgina web del congrés http://www.gastrotechdays.com/

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Congressos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Gastronomy & Technology Days 2011

  1. EQADevelop ha dit:

    Gastronomia un tema interessant … tecnologia un tema apassionant … que més es pot demanar … realment dos dels temes que més m’agraden …

  2. Interesante… hoy en día la tecnología está en todo y no podía faltar la gastronomía un mundo fascinante e igual de complejo creo yo… la tecnología a avanzado a una velocidad tan importante que muy pronto podremos sorprendernos de hasta donde llegará…

Els comentaris estan tancats.