7a Jornada MEDES: Web 2.0 y medicina en español


Demà 26 d’octubre es durà a terme la 7a Jornada MEDES, amb el títol Web 2.0 y medicina en español. Enguany, qui no pugui assistir podrà seguir la seva retransmissió en línia. És convenient que comproveu que el vostre equip està preparat per fer-ho. També podreu fer el seguiment de la jornada a través de Twitter amb el hashtag #medes2.0.

Aquestes jornades són una de les activitats que s’engloben dins la Iniciativa MEDES, presentada el 2007, juntament amb els premis que atorguen i el butlletí. L’altre element remarcable d’aquesta iniciativa és la base de dades bibliogràfica MEDES – MEDicina en ESpañol, de la qual ja us vam parlar al seu moment en aquest bloc. Des d’aleshores s’han inclòs 13 revistes més. Podeu consultar el llistat de publicacions que buida, amb indicació de la cobertura cronològica, així com un complet manual d’usuari.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Jornades, Medicina, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 7a Jornada MEDES: Web 2.0 y medicina en español

  1. pmartinezcor ha dit:

    Em semblen molt interessant aquestes jornades i totes les activitats de MEDES. Ara em pregunto si es podrà accedir al contingut de les ponències d’aquesta darrera jornada.

Els comentaris estan tancats.