Les amanides als establiments de “Fast Food”


Les amanides, que semblaven l’opció saludable dels establiments de menjar ràpid resulta que no ho són tant. El seu problema, és el seu alt contingut en sal, al incloure bacon, pollastre i altres salses, aporten més d’un 50% de la quantitat diària de sal que deu ingerir una persona, i supera el que es recomana pels afectats en hipertensió.

Segons un estudi realitzat per l’organització de consumidors Ceaccu a diversos establiments “fast food”, l’amanida de Kentucky Fried Chicken és la que més sal aporta, la seva César arriba a tenir fins un 60% més de sal de la recomanada. En canvi, l’amanida de Pans & Company és la que té un contingut més baix. La de McDonald’s seria l’opció més lleugera si s’opta per una salsa menys salada de la que recomanen.

No tots els establiments de menjar ràpid analitzats publiquen la informació nutricional dels seus productes, cosa que seria necessària perquè el consumidor pogués triar l’elecció més saludable possible.

Per a més informació sobre el tema cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Salut i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.