Salut amb seny: II Jornades Farmacritixs – NoGracias


http://salutambseny.wordpress.com/Avui i demà tenen lloc a l’Aula Magna de la Facultat les II Jornades FarmacritixsNoGracias “Salut amb seny”. Entre els ponents,  Teresa Forcades –metgessa i teòloga-, Vicenç Navarro –catedràtic de la UPF-, Montse Bosch -International Society of Drug Bulletins/Butlletí Groc- o Joan-Ramon Laporte (FICF – Catedrático Farmacologia UAB), per citar-ne només alguns. Les jornades conviden a la reflexió ètica, econòmica i social entorn a l’ús i prescripció de medicaments, la relació entre indústria farmacèutica i investigació, la farmacovigilància,etc. No us ho perdeu!

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, Farmàcia, Medicaments, Recerca i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Salut amb seny: II Jornades Farmacritixs – NoGracias

  1. Retroenllaç: Jornades Salut amb Seny: quatre pinzellades « Bloc de Farmàcia / Pharmacy Blog

Els comentaris estan tancats.