Conferència d’Anna M. Carmona, catedràtica d’Història de la Farmàcia de la UB, a la Facultat de Medicina


En ocasió de la segona edició del cicle de conferències i exposicions Medicina i Societat, que organitza la UB, la catedràtica Anna M. Carmona pronunciarà demà 23 de novembre a les 19:00h, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina, la conferència “L’evolució del tractament farmacològic del 1511 a l’actualitat”. 

L’actual edició de Medicina i Societat està dedicada al 500 aniversari de la Concòrdia i presenta l’exposició «Farmacopees i formularis: l’evolució de la terapèutica farmacològica del 1511 a l’actualitat». L’exposició, que recull exemplars de la Biblioteca de medicina de la UB i de la col·lecció particular de Anna M. Carmona, la podrem veure al Vestíbul de la Facultat de Medicina Casanova, 143)  fins el 23 de desembre. 

Aquest cicle està coordinat pel Dr. Ferran Sabaté i Casellas, professor del Departament de Salut Pública i coordinador de la Unitat d’Història i Ètica Mèdica de la UB, i té el suport, així mateix, de les facultats de Medicina i de Farmàcia de la UB, de  l’Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació Uriach, l’Institut Mèdico-Farmacèutic de Catalunya i el Seminari Pere Mata.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Farmàcia, Història, Medicina, Notícies, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.