Anglès per ciències de la salut


De recursos a la xarxa per aprendre, millorar i practicar l’anglès n’hi ha molts, bé, moltíssims. El que avui us presentem però té la particularitat que és temàtic per a professionals de ciències de la salut. Es tracta d’Englishmed.com, que es defineix com un curs multimèdia d’anglès mèdic. Ens ha semblat interessant compartir-ho perquè està organitzat en diferents apartats per metges, infermeres i farmacèutics.
Dins de cada grup de professionals de la salut trobareu exemples de conversa, força específics, dissenyats en forma d’animacions. Per exemple, en el cas dels farmacèutics podeu trobar un exemple d’entrevista amb el pacient per conèixer quin és el seu problema de salut o un altre indicant la medicació més adient per tractar-lo. Cada animació va acompanyada d’una explicació teòrica i de diferents exercicis per treballar-la.
Un altre recurs interessant al que podeu accedir des d’aquesta web és a la xarxa englishforums.com on trobareu fòrums específics de ciència i tecnologia i d’anglès mèdic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.