Pharmacopeial Forum


Quan falten pocs dies perquè el segon suplement de la 34a edició de la United States Pharmacopoeia entri en vigor, ho farà el proper dia 1 de desembre, us volem recordar l’existència de la publicació Pharmacopeial Forum.
Aquesta publicació s’edita exclusivament en format electrònic cada dos mesos i és, des de fa un any, d’accés lliure, tot i que cal enregistrar-se. La volem destacar perquè és el canal a través del qual la farmacopea nord-americana revisa les seves monografies, de forma oberta a tothom que vulgui participar. Un cop acabat cada període de revisió pot ser que aquestes no s’incorporin al text oficial fins que pertoqui la seva publicació, per tant, és important consultar-la. El fet que calgui enregistrar-se està justificat per poder participar en aquests processos de revisió i també per poder rebre la informació que ens calgui de manera selectiva. Així mateix podreu accedir a informació retrospectiva.
Trobareu tota la informació sobre el seu contingut, un tutorial de 10 minuts i l’accés per enregistrar-vos a l’apartat dedicat al Pharmacopeial Forum dins del web de la farmacopea.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Recursos electrònics, Revistes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.