Reportatge “El menjar que llencem”


El proper diumenge dia 4 de desembre el programa “30 minuts” de TV3 emet el reportatge “El menjar que llencem”. Els últims dies la Unió Europea ha tornat a alertar del fenomen amb xifres prou contundents: es llencen 89 milions de tones de menjar, uns 179 quilos per càpita. La UE calcula que el 40 per cent d’aquest malbaratament es fa a les llars. En aquest sentit, i depenent dels països, els ciutadans europeus llencen des de casa seva aproximadament 20 quilos de menjar a l’any, dels quals 7 són de menjar encara empaquetat i 13 són restes de dinars i sopars i de fruites i llegums simplement no consumits.
El documental repassa tota la cadena que ens porta a un consum irresponsable, des del consumidor a la venda passant per la distribució i l’agricultura.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.