Diccionari en línia i gratuït


Els diccionaris són unes eines molt útils que en ajuden en la comprensió lectora i també en la tasca d’escriure. Malauradament, sembla que són oblidades més sovint del que seria desitjable.
Les obres de referència, i els diccionaris són un tipus d’elles, són publicacions que es consulten de manera puntual, no se’n sol fer una lectura lineal de les mateixes. És per aquesta raó que el format electrònic o la consulta en línia d’aquest tipus d’obres resulta més àgil i fàcil.
Avui us presentem el diccionari de sigles que la Sociedad Española de Documentación Médica (SEDOM) posa a l’abast de tota la comunitat científica, el Diccionario de siglas médicas. A banda de ser consultable en línia, és gratuït i social, ja que podeu fer propostes de noves entrades si no heu localitzat la informació que cercàveu. Us recomanem que llegiu la presentació del diccionari, on s’explica abastament el contingut del mateix. La seva actualització és constant i compta ja amb més de 3500 entrades. Malgrat només comptar amb un cercador simple, tot i que les característiques de la seva temàtica no requereixin més sofisticació, cal destacar la possibilitat de participar en ell, tal com hem comentat més amunt, a través del formulari per suggerir noves entrades. Així mateix, també és remarcable que ofereixi la possibilitat de subscriure’s via RSS a les actualitzacions.

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicina, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Diccionari en línia i gratuït

  1. Vart ha dit:

    No és possible subscriure a les actualitzacions via RSS

Els comentaris estan tancats.