“Diabetes a la carta”


Avui us volem parlar de “Diabetes a la carta”, un projecte educatiu per persones diabètiques, que té com a objectiu proporcionar noves eines per gestionar l’alimentació quotidiana.

Aquest projecte compta amb el suport de la Fundació Alícia i l’assessorament del Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas (CIBERDEM).

La idea és que els diabètics puguin crear els seus propis menús variats i saborosos amb les menys limitacions possibles. Tal com diu Ferran Adrià “Tenir diabetis no suposa renunciar als plaers de la cuina”.

La seva finalitat és millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia, mitjançant la cooperació entre diversos professionals del món de la ciència, de la gastronomia i de la diabetis, per crear recursos que acostin el món de la cuina al pacient.

La pàgina web del projecte ens ofereix un joc interactiu per controlar la ingesta d’hidrats de carboni, un gran nombre de receptes, creatives i tradicionals de diverses zones de Espanya i del món, i notícies i esdeveniments sobre aquest tema.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Salut i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a “Diabetes a la carta”

  1. Interesante proyecto, todo lo que fomente que los diabéticos puedan llevar una vida normal en la que su enfermedad además de estra regulada no ocupe un plano primordial de sus vidas me parece un acierto. La web sobre el tema está estupenda.

Els comentaris estan tancats.