Vinthink: la xarxa social del vi


Pels aficionats al vi, neix un nou lloc web on podreu intercanviar opinions sobre el vi, seguir els professionals del sector o fer amics.

Aquesta nova xarxa social, Vinthink ja compta amb un bon nombre de seguidors, és un espai amb un format semblant al d’altres plataformes (Facebook, Twitter…), però destinat especialment a les persones interessades en el món del vi.

Si voleu formar part de la comunitat, només us heu de registrar i podreu començar a navegar per la pàgina, crear el vostre perfil, consultar vins i cellers, i veure si hi ha esdeveniments relacionats amb el vi.

El funcionament és molt similar al d’altres xarxes socials, els usuaris teniu un mur compartit, mitjançant el qual podeu veure les activitats dels vostres amics, presentar els vostres productes preferits, donar puntuacions a diferents cellers i sabors, etc. Aquesta proposta pot donar lloc a una base de dades popular sobre el vi.

Així que si esteu interessats no dubteu en registrar-vos!!

Per a més informació cliqueu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.