Nova piràmide d’alimentació de la Dieta Mediterrània


La piràmide de la Dieta Mediterrània s’actualitza per adaptar-se a l’estil de vida actual. Per Imatgeiniciativa de la Fundación Dieta Mediterrània i en col•laboració de nombroses entitats internacionals, un grup d’experts, ha consensuat un nou esquema que incorpora elements qualitatius i quantitatius en la selecció d’aliments. La nova piràmide segueix la pauta de l’anterior amb la incorporació d’indicadors d’ordre cultural i social lligats a l’estil de vida mediterrani. No només tracta de donar prioritat a un tipus d’aliments, sinó també a la manera de seleccionar-los, cuinar-los i consumir-los. També reflexa la composició i número de racions dels àpats principals.

Pots trobar una selecció de piràmides d’alimentació i d’activitat física dins la guia temàtica de Nutrició.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Nutrició i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.