El Banc Farmacèutic organitza la seva 5a Recollida de Medicaments


L’onze de febrer tindrà lloc la 5a Recollida de Medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic. El Banc Farmacèutic és una ONG que es defineix amb “la missió proporcionar medicaments a les persones sense recursos i en situació d’exclusió social i pobresa del nostre país, amb la finalitat de promoure una societat basada en la gratuïtat“.

La Jornada de Recollida de Medicaments té lloc en les oficines de farmàcia que voluntàriament s’hi han inscrit. Al web de la ONG  podem consultar quines farmàcies són i la seva ubicació. Els farmacèutics compten amb l’ajuda dels voluntaris del Banc Farmacèutic, que estan el dia de la Jornada a la farmàcia informant sobre aquesta iniciativa als ciutadans. El Banc Farmacèutic vincula les oficines de farmàcia amb les entitats assistencials, aquestes fan arribar un llistat dels medicaments que necessiten les persones a les que assisteixen i d’aquesta manera es pot informar al ciutadà de quins són els fàrmacs que ha d’aportar. Posteriorment a la Jornada, les entitats assistencials, degudament acreditades, recullen els medicaments a la farmàcia.

A la Jornada del 2011 es van mobilitzar més de 125 farmàcies, prop de 200 voluntaris i un total de 40 entitats assistencials, que van demanar al Banc Farmacèutic més de 25.000 medicaments. En aquesta edició 2012 participen 150 oficines de farmàcia; encara teniu l’opció de participar  com a voluntaris.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Medicaments i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.