Novetat bibliogràfica: “Despilfarro: el escándalo global de la comida”


Avui us volem destacar aquesta obra que fa pocs dies que hem incorporat al nostre fons. Despilfarro: el escándalo global de la comida és un llibre que pretén demostrar que al món no existeix realment un problema de manca d’aliments, sinó que  aquesta suposada crisi alimentària està provocada per diversos factors que es poden corregir, com ara un desequilibri en el repartiment d’aliments o el seu malbaratament als països desenvolupats o la manca d’infraestructures per la seva distribució als països en vies de desenvolupament. Aquests factors tenen, alhora, conseqüències greus al medi ambient.
El seu autor, Tristram Stuart, investigador al Centre d’Història Mediambiental de la Universitat de Sussex, al Regne Unit, ofereix també al llibre accions i solucions a aquest problema, que passen tant per la intervenció del govern com per les mesures que poden aplicar els productors d’aliments com pels hàbits dels consumidors.
El trobareu a l’expositor de novetats fins el dia 20 de febrer i després al seu lloc a la prestatgeria, amb el topogràfic 664 Stu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Alimentació, Aliments, Novetat destacada i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.