Xocolatologia experimental al Museu de la Xocolata


El proper 6 de març a les 18:00h tindrà lloc la Conferència Xocolatologia  experimental, que el Doctor Claudi Mans, delegat del Rector com a coordinador del Campus de l’Alimentació de Torribera de la UB, impartirà al Museu de la xocolata dins el cicle Tardes de ciència i xocolata. La xerrada està emmarcada dins el programa d’activitats de divulgació científica La UB divulga i permetrà observar fenòmens físics i químics en un producte de la vida quotidiana a l’abast de tothom com és la xocolata.

Les places d’inscripció ja estan esgotades, però encara sou a temps d’apuntar-vos a la conferència  El comerç del cacau, que la professora de la facultat d’Economia i Empresa de la UB, Montserrat Font, durà a terme el proper 20 de març dins el mateix cicle.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Ciència, Conferències, Farmàcia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.