Els beneficis de la dieta Mediterrània


El consum d’aliments rics en polifenols, propis de la dieta Mediterrània, produeix una millor funció cognitiva en les persones ancianes amb al risc cardiovascular. A aquesta conclusió ha arribat un estudi publicat a la revista Journal of Alzheimer’s Disease, encapçalat per la doctora de l’Hospital Clínic de Barcelona, Cinta Valls-Pedret, i elaborat a partir de l’estudi de 447 pacients del Predimed (Prevenció amb Dieta Mediterrània). Així doncs, s’ha constatat que aliments com l’oli, les nous, el vi o el cafè contribueixen a la millora de la funció cognitiva en les persones de la 3a edat, i en frenen el declivi propi del pas dels anys.

Podeu trobar més informació sobre la dieta Mediterrània i els seus beneficis al Catàleg del CRAI de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Farmàcia, Salut i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.