Dia internacional de les dones: conferència “Alcohol i violència de gènere: més enllà dels mites”


Amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2012, la Comissió d’Igualtat de Gènere de la Facultat de Farmàcia ha programat la conferència «Alcohol i violència de gènere: més enllà dels mites», que anirà a càrrec de la Dra. Lídia Segura, psicòloga clínica de la Subdirecció General de Drogodependències del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i coordinadora del grup de treball de drogues i violència de gènere.

Data i hora: 8.03.2012, 12:30 h
Lloc: Aula Magna de la Facultat de Farmàcia
Organitza: Comissió d’Igualtat de Gènere de la Facultat de Farmàcia

Aquesta entrada s'ha publicat en Jornades, Notícies i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.