200 anys del New England Journal of Medicine


Aquest 2012 es compleixen 200 anys de la publicació del primer número de la prestigiosa publicació The New England Journal of Medicine. Per tal de celebrar-ho han creat un lloc web especial: NEJM 200th anniversary.
En aquesta pàgina han aplegat contingut històric de la publicació, tal com articles de revisió o imatges. També han inclòs un línia del temps interactiva on es poden visualitzar les principals fites mèdiques assolides en aquests 200 anys i que van quedar recollides a través dels articles publicats.
Però el lloc web no és només informatiu sinó també participatiu. D’una banda, es poden enviar missatges en vídeo explicant qualsevol cosa rellevant que hagi afectat o influït en la carrera professional i també missatges de felicitació per l’aniversari.
D’altra banda,  es poden votar els articles més rellevants de diferents períodes d’aquests 200 anys i participar a la competició de les imatges històriques.
I per descomptat es poden seguir totes aquestes activitats a través de Facebook, Twitter i Youtube.

Aquesta entrada s'ha publicat en Revistes, Salut, Webs i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.