Accés als llibres electrònics de Sciverse ScienceDirect


Nous llibres electrònics a les biblioteques del CRAI

Gràcies a un acord entre el CBUC i l’editorial Elsevier, tots els usuaris del CRAI tindrem accés gratuït a un total de gairebé 8.000 llibres electrònics d’aquesta editorial durant tot l’any 2012. D’aquests, trobareu 118 títols pertanyents a les àrees farmacologia, toxicologia i ciències farmacèutiques i 29 títols sobre nutrició, que podeu consultar a través de la plataforma SciVerse ScienceDirect.

L’accés a aquesta col·lecció no té límit d’usuaris simultanis ni de descàrregues i/o impressions, sempre i quan se’n faci un ús raonable i personal.

A finals d’any, el CRAI durà a terme una selecció i es compraran alguns dels llibres a perpetuïtat.

Si voleu accedir als llibres de la resta de disciplines, el més còmode és fer-ho des de la plataforma. Tanmateix, sapigueu que tots els títols també s’han incorporat al Catàleg del CRAI (tingueu en compte però, que com que es tracta d’un accés temporal per a molts d’ells, no s’han indexat per matèries).

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Notícies, Recursos electrònics i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.