Cercador d’articles en lliure accésMolt sovint hem tractat el tema de la literatura científica en lliure accés en aquest bloc. Bé sigui per presentar-vos recursos d’informació d’accés lliure, dipòsits que apleguen aquest tipus de recursos o eines per la seva recuperació i accés. Avui us volem presentar una més de les d’aquesta última categoria. Es tracta del cercador FreeFullPDF.
És un cercador d’articles científics, patents, tesis doctorals i pòsters, en format pdf i de lliure accés. Cobreix principalment temàtiques relacionades amb l’àmbit de les ciències, medicina, física, química, tot i que també de les ciències socials i humanitats. Fa servir el motor de cerca de Google, amb els avantatges i inconvenients que això implica, per indexar bases de dades com ara PubMed o ScienceDirect.
Es poden fer cerques simples, amb un o diversos termes de cerca, i també cerques avançades, amb algunes de les opcions que permet el cercador Google. No es poden però limitar les cerques a priori, per un o altre tipus de documents, però sí que ho podem fer amb els resultats:

Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos electrònics, Salut, Webs i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cercador d’articles en lliure accés

  1. pmartinezcor ha dit:

    Ho difonc!

Els comentaris estan tancats.