Coca-Cola i Pepsi canvien la seva recepta per no haver d’advertir sobre el càncer


Coca-Cola i Pepsi, les dues marques de refrescs de cola més conegudes, hauran de canviar la seva composició per no haver d’advertir sobre el càncer en els seus envasos. Aquesta circumstància es deu a que l’actual recepta conté metilimidazol, una substància química que ha estat relacionada amb el càncer en un estudi amb rates i ratolins.

Tot i que la American Beverage Association, representant de la indústria, assegura que no existeix cap evidència que el producte representi un risc per a la salut dels éssers humans, les dues companyies han decidit reduir-ne la quantitat per tal de no haver-ne d’informar els consumidors. El metilimidazol ha estat  inclòs dins una llista de productes cancerígens a Califòrnia, on ja s’ha introduït el canvi de recepta.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Farmàcia, Salut i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.