La Fundació SHE celebra el seu primer acte benèfic


El passat dimarts 13 de març la Fundació SHE (Sciencie, Health & Education) va celebrar el primer acte benèfic  per donar a conèixer les seves iniciatives en matèria de salut i educació.

El  Teatre Nacional de Catalunya va ser el lloc escollit per què el Doctor Valentí Fuster  conduís la Conferència “Salut i societat”, on es va difondre l’activitat de la Fundació en la promoció de la salut i la millora de la qualitat de vida. La vetllada, que va comptar amb la presència del President de la Generalitat Artur Mas, es va amenitzar amb diverses actuacions teatrals i musicals i es va clausurar amb un sopar còctel en benefici de les activitats de la Fundació.

La SHE és una organització sense ànim de lucre nascuda l’any 2009 de la iniciativa del Doctor Fuster, amb l’objectiu de combatre les malalties cardiovasculars amb la difusió d’hàbits saludables a través de la ciència, la comunicació i l’educació, i amb la prevenció i la bona alimentació  com a eines per millorar la salut.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Conferències, Farmàcia, Organismes, Salut i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.