IX Congrés Internacional sobre la Dieta Mediterrània


Des d’avui dia 27 de març i fins demà té lloc, dins el marc del Saló Alimentària 2012, el IX Congrés Internacional sobre la Dieta Mediterrània.

Sota títols com Polítiques Nutricionals, Aspectes social, psicològics i de conducta o Accions per a prevenir l’obesitat,  experts en la matèria debaten al Pavelló 7 del Recinte firal de Montjuïc sobre diferents aspectes de la dieta Mediterrània, el seu futur  i els efectes que aquesta provoca en la salut i la societat.

L’objectiu del congrés, que s’emmarca dins l’Alimentària Hub, és presentar resultats de nous estudis i investigacions, així com analitzar l’evolució del coneixement sobre aquest tipus d’alimentació  i estudiar noves fórmules de difusió dels  beneficis d’una dieta que els experts consideren molt saludable.

El congrés està presidit pel Doctor José María Ordovás,  investigador  expert en genètica,  director del Laboratori de nutrició i genètica i Catedràtic de nutrició i genètica de la Universitat de Tufts (Boston).

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Conferències, Congressos, Farmàcia, Salut i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.